A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Cégünkről
Családi vállalkozásunk Csehországban, Potštejn városában található. Minőséges termékeket készítünk, amikkel segítünk az embereknek az egészségük, a szépségük megőrzésében, valamint örömet is okozni. Szakterületünk a gyógyító méhtermékek feldolgozása kozmetikumokba és étrendkiegészítőkbe. Előállításukhoz minőségi cseh mézet használunk. Méhészkedéssel 1969 óta foglalkozunk, méhtermék feldolgozással 1990-től.


Termékfejlesztés
Az új termékek receptjeihez az alapanyagok terén követjük a világ legújabb tendenciáit és felfedezéseit. A gyártás a higiénia szigorú feltételeinek betartásával történik. Minden termékünk megfelel az EU egészségbiztonsági kritériumainak.

A méh az egészséges környezetet jelenti. A méh éltet, gyógyít, szépít minket és gazdagítja a természetet. Ezért használjuk a méhtermékeket a készítményeinkbe.

Pleva cég küldetése
”Segíteni az embereken a termékeinken keresztül.“
Miért létezünk? Azért, hogy a méhtermékek gyógyító hatásait közvetítsük a természet és az emberek között. Vásárlóinknak természetes alapanyagú termékeket kínálunk csúcsminőségben.
Mi a célunk? Elégedett és meggyógyult vásárló, aki bizalommal tér vissza hozzánk, a problémáira a megoldást elsősorban termékeinkben keresi.
Alapértékeink: a Pleva megbízható márka, amely csakis hazai alapanyagokat használ termékeihez és védi a környezetet..


Pleva jövőképe
Célunk az egészségesebb, szebb és ezáltal az elégedett vásárló. Ezért szeretnénk Önöknek bemutati a méhtermékek gyógyító hatásait. Minőségi termékeket kínálunk ésszerű áron. Elköteleztük magunkat vásárlóink igényeinek kielégítésére állandó termékfejlesztéssel, új termékek alkotásával. Megbízható cég vagyunk, felelősek a környezetvédelemért. A mézet és a méhtermékeket a hazai gyártóktól vásároljuk, újrahasznosítunk, alternatív energiaforrásokat használunk, jótékonykodunk és gazdagítjuk a társadalmi életet nem csak a mi régiónkban.


Görgess fel